fbpx
Ervaar jij NU aanranding of verkrachting?
BEL METEEN 112!

!MPACT

Maak impact met jouw melding. Met jouw melding kunnen we incidenten in kaart brengen en weten we beter waar en in wat voor vorm seksuele straatintimidatie voorkomt.

Een melding bij ons is veilig en kan anoniem worden gedaan. Het is echter geen aangifte bij de politie of een melding bij een Anti Discriminatie Voorziening (ADV). Je helpt ons enorm met deze melding en als je wil kan je nog meer impact maken.

Waarom ook naar een Anti Discriminatie Voorziening (ADV)?
Bij een ADV zoals RADAR, kan je meldingen doen van allerlei soorten discriminatie. Intimidatie is hier ook een vorm van. Door bij een ADV een melding te doen, wordt het meteen meegenomen in het landelijke discriminatierapport. Hierdoor tel jij naast Breda ook mee in heel Nederland. Let op! Ook RADAR kan niet jouw dader vervolgen als het gaat om een straatintimidatie incident.

Wanneer naar de politie?
Heb je incidenten meegemaakt die verder gaan dan intimidatie? Was het misschien aanranding of ben jij verkracht? Doe dan alsjeblieft aangifte bij de politie.

Wil je met iemand praten?

Wil je graag met iemand praten over wat er is gebeurd? Bel dan naar slachtofferhulp 0900-0101 (maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 20.00 en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur).

Ook Centrum Seksueel Geweld staat voor je klaar. Zij zijn er voor iedereen die kortgeleden te maken heeft gehad met seksueel geweld. Je kunt veilig en anoniem contact zoeken met hen. Het centrum staat 24 uur per dag telefonisch (0800-0188) voor je klaar of je kan met ze chatten via de website.

Hoe blijf je op de hoogte?
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van straatintimidatie in Breda, van Intimideer Mij Niet en onze campagnes? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Je kunt ons ook onze social media kanalen volgen. Hier delen we tips en tricks hoe jij kan bij dragen aan deze beweging.